Despre Spitalele de Nebuni

NebunToata lumea stie ca spitalele mintale sunt inchisori in filme horror pentru oameni nebuni cu o atmosfera foarte sinistra, dar nu este deloc asa.

  • Nu se folosesc camasi de forta !

Este o lege prin care se spune ca un spital sa foloseasca cat mai putine metode de a retine un pacient. In loc de asta spitalele folosesc calmante, acele droguri care te molesesc si te fac sa dormi cat mai mult. Se mai folosesc de asemeni si niste curele de piele care te tintuiesc de pat.

  • Nu este ca la inchisoare !

Ai voie sa-ti iei orice lucru cu tine in spital. Nu o sa stai in picioarele goale, intr-un colt de camera. Ai voie sa-ti iei hainele de acasa cu niste restrictii precum : curele, sireturi, tricouri cu imagini violente sau haine de gasca.

Poti primi vizitatori, iar ei iti pot aduce mancare sau carti, dar le vor fi controlate sacosele pentru a nu avea obiecte cu care pacientii se pot rani.

Vei primi de la spital o punga de plastic cu o periuta de dinti, pasta de dinti, deodorant si sapun.

  • Stii ca trebuie sa fii acolo !

Inainte de a ajunge intr-un spital mental iti este facuta o evaluare psihica, care analizeaza daca esti intreg la minte. Acestia te tin in spital pentru a-ti oferi tratament si te mentin sub supraveghere pentru a nu avea episoade.

Intr-un astfel de spital doctorii te vor trata cum trebuie, ca pe un pacient cu probleme de sanatate normale, te vor face sa te simti normal, dar sa stii pentru ce esti tinut in spital si sa fii constient de problema ta.

Acestia te vor face in scurt timp sa treci peste negare si sa accepti ceea ce esti, in cele din urma avand multe sanse sa te faci bine, iar daca in timp ce esti supravegheat, starea ta se imbunatateste, atunci ai putea fi eliberat intr-o clipita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.