Ceremonia de deschidere campionatul mondial 2014

Deschiderea Campionatului Mondial de Fotbal 2014

Ceremonia de deschidere campionatul mondial 2014Daca nu te-ai uitat la cel mai urmarit eveniment sportiv mondial pentru prima data aseara, in timp pentru ceremonia de deschidere si jocul de deschidere, tara gazda Brazilia a castigat impotriva Croatiei, ar putea sa fii iertat daca crezi ca Campionatul Mondial este intotdeauna atat de bizar.

Ceremonia de deschidere

Va aduceti aminte de ceremonia de deschidere a Olimpiadelor de la Londra din 2012, au avut loc o serie de evenimente spectaculoase. Ei bine, Brazilia, nu a avut acest tip de buget, in afara ca a fost cel mai scump Campionat Mondial realizat vreodata, majoritatea banilor au fost folositi pe stadionul inca neterminat.

Dar pe langa ca, ceremonia de deschidere nu a avut un buget, a fost realizat din ciudatenii psihedelice, sub luminile UV, oameni imbracati in flori sareau pe trambuline gigante. Copii acrobati aveau mingi de fotbal in loc de cap. Dansatorii au afisat acel tip de entuziasm care se afiseaza la concertele mari. O statuie de 6 metri a unei sirene a aparut in zona. O minge de fotbal hibrid cu o floare a fost prezentata in centrul stadionului de Pitbull si Jennifer Lopez si de cantareata suprem de entuziasta Claudia Leitte.

Apoi un alt punct al prezentarii, a fost un moment bizar unde un barbat in scaun de rotile, a avut ocazia sa dea un sut primii mingi, prin intermediul unui exoschelet controlat de creier. Dar scena nu ar fi fost completa fara un arbitru, ce a indicat directia in care sa loveasca mingea.

Meciul de deschidere

Am urmarit intreg meciul de deschidere desfasurat intre Croatia si Brazilia si a fost un exemplu de spectacol, ceva la care ne puteam astepta de la Campionatul Mondial de Fotbal 2014.

In prima repriza, Croatia s-a straduit si a reusit sa aiba un gol pe tabela de scor, prin autogolul accidental al lui Marcelo. Insa Brazilia a dovedit ca este superioara si a invins Croatia cu 2 la 1.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *