locuri de munca la un studio de videochat

De ce tot mai multe tinere cauta locuri de munca la un studio de videochat din capitala?

Daca in anii 2000 cand auzeam de videochat ne miram si eram extrem de sceptici, iata ca acum acestea sunt locuri de munca despre care ne-am obisnuit sa auzim. Nu mai este un subiect tabu neaparat, insa in mod cert este ceva curios legat de acest subiect. De ce atat de multe tinere sunt atrase de locuri de munca la un studio de videochat din capitala?

In primul rand, pentru ca in capitala sunt un numar mare de studiouri. Cele care aleg locuri de munca la un studio de videochat din capitala se gandesc la oportunitatile cu care vin la pachet aceste schimbari. Unele vin din provincie si o data cu aceasta schimbare de locatie si de job descopera o altfel de lume aici. Schimbi locul, schimbi norocul spune o vorba a romanului.

In al doilea rand, daca vorbim de un studio de renume – cum este si Studioul Prime – este de la sine inteles de ce un job aici este la mare cautare. Studiourile mari investesc destul de mult in personal, in echipa. Nu lasa pe ultimul loc echipa, mai cu seama pentru ca prin aceasta ajung sa aiba succesul mult scontat.

Beneficii salariale si extrasalariale de la Prime Studios

In mod special cand vorbim despre acest studio, vorbim de o serie de beneficii pe care modelele le au. Pe langa salariul in sine, acestea sunt premiate si daca aduc o noua fata in echipa. De asemenea, primesc premiu pentru numarul cel mai mare de ore petrecute in online. Alte premii constau spre exemplu in decontarea operatiilor estetice.

Mai mult decat atat, este oferit training gratuit oricarui model, fie el cu sau fara experienta. Fiecare studio isi are propriile reguli si functioneaza dupa o anumita reteta a succesului. Asadar, fetele care vin in echipa vor avea parte de training si de lectii de limba engleza.

Open jobs!

Curioasa de ce studiourile de profil au atat de des open jobs? Pentru ca isi maresc constant echipa. Daca esti curioasa despre conditiile de munca, oferta este mereu aceeasi: te asteptam la un interviu! Poti afla toate detaliile de interes si din pagina oficiala. Cu mare transparenta, cei din acest domeniu isi prezinta oferta de munca in online. Tot de aici vei afla spre exemplu ca cei de la Prime Studios vor deconta 50 de lei pentru transport, indiferent ca vei merge mai departe cu o colaborare cu ei sau nu.

Asadar, inainte de a te hazarda despre ce si cum se intampla in studiourile de videochat, descopera ca acest domeniu are ca public tinta pe cei din strainatate. Asa se si explica de unde sumele mari de bani ce se pot castiga din acest job. Cu sau fara experienta, in primele luni de colaborare cu acest studio de videochat vei avea parte de salariu minim garantat si acesta este cu mult peste media pe piata locurilor de munca.

Curioasa sa descoperi mai multe?

Contact: Piata Victoriei (Metrou Victoriei)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *