De ce sa alegi Warrior-ul intr-un MMO?

GW2Warrior02-1280x1024In ultimii ani, jucatorii au fost nevoiti sa ia decizia importanta de a-si alege clasa pentru prima data cand intra intr-un MMO. Pentru unii decizia asta dureaza saptamani sau chiar luni de cercetare. Altii isi aleg clasa dupa ce se spune pe forumuri, iar altii le aleg pe toate la rand si joaca cate putin sa vada care din ele este mai usor de jucat si de invatat.

Dar eu am sa va recomand Warrior (Razboinicul), deobicei fiind prima clasa. Aveti cateva motive mai jos :

Usor de invatat

Clasele care folosesc magie pot fi foarte incitante, aruncand cu fulgere magice de energie prin aer si vaporizand inamicii, dar chiar si pentru a creea o atmosfera de artificii impresionante. Aceste lucruri te pot atrage, dar aceste clase au tendinta de a fi mai greu de invatat. De aceea Razboinicii folosesc metode mult mai simpla pentru a imparti durere, decat sa iti petreaci viata invatand cum sa controlezi un magician, cum sa-i imbini vrajile, Razboinicul ia in mana o sabie si incepe sa taie. Pare crud, dar razboinicii sunt facuti sa fie usor de invatat, avand foarte putine abilitati care nu pot fi intelese.

Varietate de arme

Deobicei magicienii si clasele care trag de la distanta in inamici au putine tipuri de arme din care sa aleaga. In schimb razboinici, au mult mai multe alternative precum : sabii, cutite, topoare, buzdugane si baroase.

Armura Grea

Armurile pe care le poarte clasele de magicieni sunt usoare, dar aratoase, insa cand sunt atacati tind sa moara repede. Ei bine, razboinicii au abilitatea de a purta armuri grele, avand o durata de viata mai lunga, acea armura absorbind destul damage pentru a putea rezista sa nu mori dintr-o greseala.

Mecanici avansate la Level mare

La level mic, mecanicile sunt foarte simple, avand foarte putine abilitati din care sa alegi, insa daca esti la level mare ai noi tipuri de skilluri, trasaturi si alte metode prin care poti sa iti modifici caracterul pentru a fi de neinvins.

Ei bine daca vreti sa stati mai mult in viata intr-un MMO si sa fiti in centrul actiunii, alegeti-va clasa de Warrior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *