iluminat

Dansul se transforma in energie

Una din cele mai placute pasiuni ale omenirii este cea a dansului, astfel incat indivizii au ajuns sa danseze cat mai multe tipuri de dans, menite sa isi asigure o dezvoltare armonioasa si spirituala cat mai pozitiva.

Pornind de la acest aspect, unii cercetatori au incercat si au reusit sa demonstreze ca energia dansului poate fi transformata in energie eletrica menita sa lumineze incaperea si ringul se dans. Astfel, miscarile participantilor sunt menite sa creeze unde electrice care sa lumineze spoturile si suprafetele pe care acestia isi executa miscarile.

Pe cat de fascinanta pare aceasta tehnica, pe atat de inventiva si de amuzanta poate fi in cadrul unui club sau al unei discoteci, pentru ca producerea unie lumini in culori poate avea cele mai amuzante efecte, incat buna distractie si veselia sa fie constante. Pentru ca poate fi o solutie de a reduce consumul de energie electrica, beneficiarii isi asigura in ritm alert o conditie fizica de invidiat.

Pentru ca atmosfera  sa fie in toi, lumina produsa trebuie sa protejeze ochiul si cum altfel daca nu prin folosirea surselor cu incandescenta in locul celor cu mercur. Astfel te poti bucura si mai mult de luminozitatea acestor surse.

Ce este important in acest sistem de iluminare bio care te ajuta sa dansezi? Trebuie sa tii cont ca atunci cand te opresti, se opreste si lumina, pentru ca este bazata pe energia si miscarile picioarelor. Trebuie sa te misti continui ca sa ai lumina continua, iar daca se intampla sa te opresti atunci se opreste cu starea de bine.

Cu siguranta este o tehnica de distractie, de amuzament si de destindere, incat trebuie sa o incerci macar o data in viata aceasta. Dezavantajul cel mai mare este ca deocamndata aceasta strategie este aplicata doar in Rotterdam.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.