conceptoline.com

Cum să alegi rochia Concepto potrivită?

Tocmai ai fost invitată la seara perfectă și, deși ești încântată, stresul găsirii rochiei de seară te îngrijorează. Este perfect normal! Toate ne dorim să fim frumoase și elegante când vine vorba despre un eveniment deosebit. Iar alegerea poate deveni una dificilă, mai ales cu toate posibilitățile de pe piață.

De altfel, trebuie să fii în unison cu rochia aleasă și să te simți confortabil purtând-o. Nu încerca niciodată să te bucuri de o rochie care nu este făcută pentru tine. Nu vei reuși! Trebuie să se potrivească stilului tău și să se muleze perfect pe corpul tău. Și mai departe, trebuie să se integreze tematicii evenimentului la care urmează să participi. Astfel, există o serie de factori care influențează modelul ales când ești în căutare de rochii de seara. Mai jos am pregătit un mini-ghid al factorilor de care să ții cont când ești angajată în vânătoarea de rochii.

  • Evenimentul

În primul rând, vei reuși să triezi mare parte din modelele care îți plac în funcție de tematica evenimentului. Este important să iei în considerare unde mergi și ce anume ar fi potrivit locației respective. Gândește-te care va fi atmosfera: una ocazională sau formală? Indiferent, rochia ta trebuie să fie potrivită uneia dintre ele! Altfel, vei avea supriza neplăcută de a ieși în evidență prin alegerea unei ținute total opuse de cea a celorlalte persoane prezente – lucru care poate deveni stânjenitor. Astfel, informează-te care ar fi cele mai bune variante de vestimentație.

  • Mai puțin poate însemna mai mult

Uneori o rochie simplă e una care iese mai mult în evidență! Indiferent de atmosfera evenimentului – ocazională sau formală – nu poți greși alegând simplitatea. Îți recomand să alegi un articol vestimentar care se mulează bine pe corpul tău și te scoate pe tine în evidență, mai degrabă decât să reprezinte ea în sine un punct de interes. Nu rochia te caracterizează, ci modul în care o porți!

  • Accesoriile pe care le vei purta

Dincolo de rochie, importante sunt și accesoriile care o însoțesc și pantofii pe care îi porți. Un lănțișor purtat cu rochia potrivită poate să lege toate articolele vestimentare împreună într-un mod armonios. Accesoriile le vei alege în funcție de simplitatea rochiei. Cu cât mai detaliată și evidentă rochia, cu atât accesoriile ar trebui să fie mai simple. În comparație, o rochie simplă cere niște bijuterii care să echilibreze armonios ținuta.

  • Culoarea rochiei

Asemenea oricărei ținute, trebuie să porți o rochie care să îți scoată în evidență nuanța pielii. Dacă este prea deschisă ori prea închisă tenului tău, vei arăta diferit într-un mod greșit. De exemplu, în cazul în care ai un ten închis la culoare, poți încerca să stai departe de culori vibrante, cum ar fi galben lămâie sau portocaliu. Nu poți da greș însă cu o ținută închisă la culoare, sau chiar purtând negru.

Indiferent de acești factori, este extrem de important să te simți bine în pielea ta și să arăți asta prin gesturi și prin atitudinea cu care porți rochia aleasă. Nu trebuie să mulțumești pe nimeni altcineva decât pe tine. Dacă ție nu îți va plăcea cum arăți în seara aceea, atunci ceilalți invitați vor observa asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *