Cum putem castiga timpul pierdut

Ne aflam in secolul vitezei si toata lumea este foarte stresata, grabita. Indiferent cat de mult ne organizam nu reusim sa ne mai facem timp pentru noi. Alergam dintr-o parte in alta pentru a putea sa facem fata tuturor provocarilor. Ceea ce este mult mai important este faptul ca incercam sa muncim si ne dam silinta sa avem tot ceea ce avem nevoie pentru noi si pentru cei din jurul nostru. Persoanele din jurul nostru sunt persoanele cele mai importante si de aceea ar trebui sa acordam mult mai mult timp. Nu reusim sa facem aceste lucruri pentru ca suntem intr-o permanenta miscare si nu mai avem timp pentru nimic. Ce rost are insa sa muncim daca nu avem satisfactia pe care o poate oferi o cina in familie, de exemplu? Ei bine, pentru ca ne dorim sa petrecem cat mai mult timp cu cei dragi insa nu am gasit modalitatea, m-am gandit la cateva lucruri care ne pot orgsaniza astfel incat in fiecare zi sa putem petrece o ora cu cei dragi. Iata ce ai putea sa faci:

In primul rand este foarte important sa stii care sunt lucrurile inutile din viata ta, pe care le faci si inca nu le-ai constientizat. Analizeaza situatia si incearca sa iti dai seama care sunt lucrurile care te fac sa iti pierzi vremea intr-un mod inutil. De exemplu, daca pana acum pierdeai aproximativ 15 minute pentru simplul fapt ca nu stiai cu ce trebuie sa te imbraci va trebui sa renunti la acest prost obicei.

Incearca sa iti stabilesti foarte bine prioritatile si lucrurile pe care trebuie sa le faci. Apoi, incearca sa iti organizezi timpul in care poti face lucrurile care iti plac. Fa tot ceea ce este nevoie, stabileste-ti prioritatile si renunta la activitatile inutile care nu te fac decat sa pierzi timpul inutil. Fa lucrurile care iti plac si nu pierde timpul important din viata ta orice ar fi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *