masuta laptop

Cum adaptezi telemunca – amenajarea biroului acasa

Deja tot mai multi lucreaza de acasa. Pandemia de coronavirus ne indeamna la mai multa responsabilitate si mai ales flexibilitate. In aceste conditii, este clar ca avem nevoie de readaptare si de amenajarea biroului acasa. Nu ai acelasi birou si scaun de birou, insa poti investi convenabil prin alegerea pieselor de mobilier de la UNIC SPOT.

Ce vei gasi aici la capitolul birouri pentru pc te va incanta cu siguranta. Ai nevoie de un birou pentru laptop, pentru a adopta o postura corecta. Pe termen lung eviti durerile de orice fel – din zona cervicala, lombara, durerile de cap de asemenea, printre cele mai frecvente situatii asociate cu postura incorecta la birou.

Amenajarea biroului acasa

Ai nevoie de un spatiu bine luminat si de preferat desigur sa fie vorba de lumina naturala. Biroul poate fi unul nu foarte mare, tinand cont ca ai nevoie doar pentru un laptop. In variante si mai practice, poate fi vorba de birou cu roti in dotare, pentru o mai usoara mutare a acestuia, oriunde vei considera.

La UNIC SPOT vei gasi cateva variante ce se incadreaza usor in orice tip de decor. Iata si cateva sugestii:

  • Masa pentru laptop, clasica. Vorbim despre biroul cu spatiu de depozitare, simplu. In functie de necesitati poti alege pe cel cu sertar si dulap sau cel minimalist doar cu un sertar.
  • Stilul industrial, masa tip birou cu un cadru metalic si lemn. Ai mai multe variante de culoare, una in nuanta inchisa daca doresti sa faci un contrast interesant.

Tot aici regasim si produse pentru camera copilului. Masa este un element mobilier nelipsit din lista de interese pentru orice parinte. Inca de la varste fragede, cei mici sunt obisnuiti sa stea la masa, desigur una adaptata la nevoia lor, cu o inaltime modesta. Se va obisnui cu aceasta asa cum va face si la gradinita. Exista la Unic Spot variante pentru baieti sau fete, colorate si atractive. Acestea pot fi utilizate cu succes pe termen indelungat.

Poti comanda exclusiv online. Primesti comanda in scurt timp, iar pentru montarea biroului ai o schema in pachet dupa care te vei ghida. Fie ca este o solutie de moment sau una de termen lung, biroul de care ai nevoie este investitia care nu trebuie sa te coste o avere. Descopera in cadrul paginii oficiale, unicspot.ro, ofertele disponibile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *