Crytek se pregateste sa ofere noi posibilitati la GDC

warface-wallpaper-5Crytek GmbH este o companie independenta in fata industriei de divertisment si este dedicata sa impinga limitele gamingului dezvoltand experiente iesite din comun pentru console, pc si dispozitive mobile folosindu-si tehnologia de ultima generatie 3D, si anume motorul de joc CRYENGINE. Crytek a iesit in evidenta in general cu franciza de jocuri FPS, Crysis.

Dezvoltatorul si publisherul independent de jocuri Crytek, a subliniat detalii despre ce le va arata participantilor la conferinta GDC de anul acesta, ce are loc in San Francisco. In timpul expozitiei, ce are loc de pe 19 Martie pana pe 21, Crytek le va da vizitatorilor ocazia sa vada evolutia software-ului care le-a schimbat lumea jocurilor, Cryengine, de asemeni invitandu-i la hands-on pentru shooterul Free-to-Play Warface si noul sau titlu de mobil, The collectables.

In timpul prezentarii si demonstratiilor celor de la Crytek, participantii pot vedea pentru prima data suportul in totalitate linux nativ pentru noul Cryengine. Motorul de joc Cryengine este de asemeni actualizat cu caracteristici inovative folosite sa recreeze uluitorul Imperiu Roman, care apare in Ryse, incluzand noul pipeline render Physically Based Shading, ce foloseste simulari ale fizicii din viata reala sa creeze iluminare realistica si materiale in jocurile Cryengine.

De asemeni vor fi si jocuri de oferit, cu ultima versiune a jocului FPS gratuit online Warface. Cu nourile moduri intense Tower Raid si Capture, jucatorii vor putea sa vada cat de departe a ajuns shooterul lui Crytek anul trecut. De asemeni disponibil pentru jucat este si The Collectables, noul joc de strategie pentru iOS si Android care transporta actiunea marcii Crytek pe micile ecrane.

Stafful Crytek isi va impartasi expertiza intr-o serie de discutii in timpul GDC. De la discutii despre jocurile conduse narativ pana la tehnologia de rendering in Ryse, un total de 5 prezentari vor aparea in GDC din partea angajatilor Crytek. Toate discutiile vor fi tinute in Center West Hall.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.