terapie cuplu

Consilierea NLP vindeca problemele de cuplu

Can este vorba de relatiile de cuplu acestea sunt unele din cele mai dificile, incat stresul si problemele cotidiene la care suntem supusi, motiv pentru care ajungem sa avem cele mai multe divergente cu partenerul de viata.

In unele zile simtim ca suntem cei mai deprimati oameni de pe pamant, motiv pentru care suntem tentati sa ne lasam prada depresiei sau medicamentelor. Dar oare ne-am gandit vreodata ca o terapie de NLP ne poate reface relatia?

Cum functioneaza terapia NLP?

REcunoscuta la limbajul neurolingvistic, terapia NLP elimina unele din cele mai agitate stari ale corpului uman, incat sa ne dam seama de unde au aparut cele mai multe probleme in cuplu si pentru care suntem tentati sa ne lasam pe noi balta si sa ne afundam cat  mai mult in tristete si suparare.

Pentru ca organismul nostru este menit sa reactioneze defensiv la unele actiuni si cuvinte, terapia NLP infrunta frica de moarte, frica de adevar sau frica de viitor, pentru ca le creeaza pacientilor o stare de liniste si relaxare a mintii, incat cea mai eficienta metoda este hipnoza.

Meditatia este o alta tehnica care se aplica intr-un cabinet de terapie hipnotica, pentru ca se trece intr-o transa de recunoastere, de reflectie a propriului sine, incat concentrarea este menita sa elimine unele din cele mai grele si urate comportamente umane care ne-au facut sa avem probleme in cuplu.

Cele mai multe tehnici aplicate se bazeaza pe autocunoastere, pe eliminarea factorilor cognitivi negativi, precum si pe trairea starilor psihice si emotionale la care am fost supusi in relatia de cuplu. Autocunoasterea si cunoasterea partenerului se pare ca da cele mai multe rezultate in cadrul terapiilor NLP, pentru ca fiecare partener invata cum sa ajunga la sufletul celuilalt si sa isi explice punctul de vedere cu privire la relatia existenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *