alternosfera

Concert Alternosfera in Iasi

Formatia de rock alternativ Alternosfera se reintoarce pentru a sustine un concert in Iasi, locatia fiind aceeasi ca de obicei, „Underground Pub”. Acesta este primul lor concert sustinut in fosta capitala a Moldovei dupa cel din luna octombrie.

alternosfera
Membrii formatiei

Componentii Marcel Bostan, Marin Nicoara, Serghei Aladin, Dima Scripnic si Eugen Berdea vor sustine, ca intotdeuana, un concert extraordinar, demonstrand ca pentru asta nu ai nevoie de tot felul de artificii, ci doar de talent adevarat.

Formatia, fondata in 1998 a lansat o serie de albume, primul in 2005, intitulat „Orasul 511”, de pe care au extras pe single unul dintre cele mai cunoscute piese rock din ultimii ani, „Wamintirile”. Urmatoarele albume contin alte hit-uri ale grupului moldovean, precum „Ploile nu vin”, „Inchisoarea alba” si „Mariane flori”. Cel mai recent album al formatiei este „Epizodia”, lansat in 2013, pentru care au plecat si intr-un turneu de promovare, vizitand orase ca Bucuresti, Brasov, Cluj, Suceava si Iasi.

Cel putin deocamdata, este ultimul concert anuntat al formatiei pana pe 24 iulie, cand urmeaza sa cante alaturi de Luna Amara si Firma la Padina Fest, urmand sa sustina a doua zi, in Deva, un concert alaturi de Omul cu Sobolani si Suie Paparude.

Pretul unui bilet, ca si data trecuta, este de 25 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.