Compromisuri in casnicie

Din dorinta de a tine persoana iubita cat mai mult langa noi facem anumite greseli. Sigur, sunt greseli pe care le consideram minore si nesemificative la prima vedere. Intimitatea din cuplu si chiar de la inceputul relatiei se poate duce de rapa daca partenerii nu fac tot posibilul de a-si tine cat mai mult partenerii aproape.

Un lucru este clar: casnicia nu este tocmai usoara pentru ca zilnic va veti confrunta cu probleme care va vor face sa faceti compromisuri si lsa aveti parte de lupte. Este normal. Trebuie sa facem eforturi pentru a putea mentine fericirea in cuplu. Alienarea este cel mai mare pericol al unui cuplu. Certurile intr-un cuplu se intampla de regula pentru ca apar diferente de opinie, un partener vrea un anumit lucru in timp ce un alt partener vrea alt lucru, si apar tot felul de probleme si certuri fara motive intemeiate. Toate aceste lucruri mici pot sa compromita o casnicie. Este esential sa avem atitudinea pozitiva si potrivita care sa va apropie foarte mult. Iata cateva lucruri care te aproapie foarte mult de sotul tau:

In primul rand atunci cand te implici intr-o relatie si ai de gand sa o pastrezi pentru tot restul vietii trebuie sa fii contient ca nu vei reusi sa duci toate sarcinile la bun sfarsit daca nu vei sti sa te pui in pielea celuilalt partener. Chiar daca tu simti ca ai cea mai buna atitudine si crezi ca ceea ce faci tu este foarte bine ar trebui sa te gandesti de doua ori inainte de a face un gest. Este foarte important sa te pui si in pielea celuilalt pentru a sti care este parerea lui despre fapta pe care tu urmeaza sa o faci.

Nu fiti egoisti si incercati sa va ganditi la persoana iubita inainte de dvs.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *