Chiptuning-ul – merita sau nu investitia?

Daca esti sofer, cu siguranta ai auzit despre conceptul de chiptuning sau optimizarea software-ului masinilor. Stii ce inseamna asta si cum iti poate ajuta masina o astfel de interventie? Vorbim mai pe larg in cele ce urmeaza.

Pana atunci, vreau sa vorbim putin si despre ecotuning. Prin ecotuning intelegem cresterea performantelor si reducerea consumului prin optimizarea amestecului de carburant si marirea limitelor de cuplu ale motorului. In acest fel, schimbarea treptelor de viteza se poate face mult mai repede, avand in vedere cuplul motor dezvoltat ce va fi in turatii mai joase. Fie ca ai nevoie de ecotuning sau chiptuning, recomandarea mea pentru tine GxG Tuning – firma profesionista ce are parteneri in toata tara si chiar in afara ei!

De ce sa investesti in chiptuning

Din punctul meu de vedere, chiptuning-ul este o investitie ce merita sa fie facuta. Iti spun si de ce. In primul rand, vorbim de economii insemnate la consumul de combustibil. Le vei simti rapid, deci un motiv pentru care sa investesti cat mai repede in chiptuning.

Nu uita de recomandarea mea – GxG Chip Tuning. Echipa de profesionisti activeaza in judetul Mures. Insa, pentru ca cererea din partea publicului este extrem de mare, are colaboratori in mai toate colturile tarii. Amintim aici de Botosani, Suceava, Fagarasi, Hateg, Bucuresti, Constanta, Brasov si nu numai. Gasesti lista cu toti colaboratorii pe gxgtuning.ro. In plus de asta, Gxg Chip Tuning are parteneri si in afara tarii, mai exact in Nurnberg, Bruxelles si Gutersloch. Poti lua legatura cu fiecare partener in parte – gasesti datele de contact ale fiecaruia pe gxgtuning.ro.

Prin chiptuning intelegem procedeul prin care se adapteaza/ modifica/ calibreaza sau influenteaza software-ul preocupat de management-ul motorului din calculatorul de motor. Sa stii ca aproape toate software-urile de management a motorului masinilor au fost dezolvate cu o marja mare de control, cunoscuta si sub denumirea de capacitate in exces. Asta inseamna ca sarcina de lucru a motorului este mai mica decat cea pe care este capabil sa o suporte in realitate. Poti castiga putere mai mare si cuplu de pe urma chiptuning-ului.

Totusi atentie! Fii sigur ca poti stapani cativa cai putere in plus. Nu alege chiptuning-ul doar de dragul distractiei, ci bucura-te de caii putere obtinuti, de puterea crescuta a masinii, cu responsabilitate asumata. Daca optezi pentru chiptuning iti recomand sa fii mult mai atent in trafic pentru ca vei fi nevoit sa reinveti sa iti controlezi masina.

Pe cei de la Gxg Chip Tuning ii gasesti pe strada Muzeului, nr. 127, comuna Albesti, judetul Mures.

Pentru mai multe detalii contacteaza-i – 0763 998 841 / gxgchiptuning@gmail.com

Un răspuns la „Chiptuning-ul – merita sau nu investitia?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *