Cele mai bune scenarii din jocuri

256px-PC_Game_Fallout_2Am stat si am meditat asupra povestilor din jocuri si scenariilor, si mi-am dat seama ca nu au fost prea multe jocuri cu o poveste buna in spate, insa au fost cateva care au iesit in evidenta.

Fallout 2

Multe RPG-uri fantastice au aparut in anii 1990, dar putine dintre ele au prezentat teme mature precum a prezentat Fallout 2. Sunt sigur ca pana acum ati vazut toate scenariile posibile post apocaliptice de zeci de ori, dar in anul 1998, acesta era un teritoriu nou. Fiind cel ales, un descendent al locuitorilor „vault” din Fallout 1, era de datoria ta sa calatoresti in Wasteland in speranta de a-ti salva satul natal de la moarte.

De-a lungul drumului, vei gasi o multime de caractere, si de cum te comportai cu fiecare depindea in fiecare oras nou pe care-l vizitai. Trebuia sa te confrunti cu sclavi, sa potolesti prostitutia si o problema cu drogurile a distrus economia cu totul. Apoi trebuia sa iti faci griji de supravietuirea omenirii si distrugerea guvernului corupt care a ramas.

L.A. Noire

Genul noire tine de barbatii tari, femeile periculoase si realitate, la fel este si in L.A. Noire. Trebuie sa iei rolul lui Cole Phelps, un politist care vrea sa avanseze in grad. Dupa ce rezolvi o serie de crime stradale brutale, cresti in grad ajungand in departamentul de politie din Los Angeles ai anilor 1950, luand cazuri care le rezolvi mai des cu o conversatie, decat cu un schimb de focuri.

Scenariul lui L.A. Noire iese in evidenta in camera de interogare, un loc unde Cole face tot ce poate pentru a scoate adevarul de la suspecti. Interpretarea si animatiile faciale avansate fac multa treaba, dar caracterizarea si dialogul rezonant pastreaza sfarsitul afacerii in timp ce jucatorii incearca sa dovedeasca cine este vinovat. Sa te lupti cu crima nu este un lucru frumos, insa datorita scripturilor inteligente, L.A. Noire a gasit o modalitate de a scoate ceva frumos din lumea asta normala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.