https://cota2.ro/top-bonusuri/

Ce bonusuri poti castiga la casele de pariuri online

Esti un impatimit al jocului si asa cum este si normal te astepti sa iti eliberezi cat mai repede programul pentru a putea sa iti dedici timp jocului. Nu doar de timp ai nevoie, ci si de bani. Iar ideea de a putea beneficia de un bonus ti se pare chiar o oportunitate de care sa profiti. Afla din randurile ce urmeaza ce tip de bonusuri poti avea parte.

Pentru ca online-ul este avantajos, poti oricand sa afli in timp scurt si prin cautari simple despre bonusuri case de pariuri online. Ba poti chiar sa le compari si sa alegi unde sa iti faci un cont. Salvezi timp si energie astfel ca te poti organiza mai bine pentru orele de joc in lumea pariurilor. Trebuie sa stii insa ca nu toate casele de pariuri ofera si bonusuri. Cele mai mari si renumite ofera un mic bonus, insa in general dupa ce jucatorul a facut si istorie in cont, adica a fost activ. Printre cele mai mari bonusari se refera la unele jocuri sau unele case de pariuri care isi testeaza „produsul” si doresc sa atraga cat mai multi jucatori.

Bonus de bun venit

Parca joci mai cu spor cand stii ca abia ce ai intrat in cont si te-ai inregistrat pe o platforma si deja ai primit un cadou. valoarea acestuia difera de la o casa de pariuri la alta. Uneori este vorba de 100% din ceea ce depui, cu o limita de maxim 500 de lei sau de primul pariu fara risc, de pariuri gratuite pana la o anumita valoare etc. Conditiile difera.

Atentie insa, sunt cazuri in care acest tip de bonus trebuie activat imediat dupa crearea de cont, pe baza unui cod. Daca pariorul nu face asta mai tarziu nici ca mai are aceeasi sansa.

Cash bonus

Un alt tip de bonus este numit cash bonus, oferit in functie de suma pe care pariorul o plateste pentru a juca. Acesta insa se dedica celor care pariaza pe termen lung si depun sume destul de mari.

Bonus de recomandare

Nici nu este greu de inteles, se refera la un cadou oferit celor care aduc si alti jucatori pe acea platforma. Practic nu faci mare efort, insa depinde si de conditiile exacte. Uneori se cere introducerea unui cod care sa valideze faptul ca tu ai recomandat si altora si un jucator nou inregistrat vine din partea ta, depune bani si joaca la randul sau.

Bonus pentru primul pariu

Se incurajeaza folosirea device-urilor mobile in acest sens astfel ca un bonus ar putea fi primit si numai pentru faptul ca este folosita aplicatia unei case de pariuri.

Bonus fara depunere

Este unul dintre cele mai cautate, evident. Insa aces tip de bonus se supune conditiilor de rulaj si nu pot fi retrasi imediat dupa ce un cont este alimentat cu bonusul promis. Aceste tipuri de bonusuri au adesea si un termen limita pana cand pot fi folosite, asadar este in favoarea jucatorului sa profite de bonus.

Acestea nu sunt singurele totusi, asadar cei in cautare de astfel de oportunitati pot fi atenti dupa bonusurile multiple, de tip acumulator, high roller sau cel in functie de rezultat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *