aparatura laborator precisa.ro

Cauti aparatura laborator? Gasesti la Precisa tot ce ai nevoie

Cand vine vorba despre aparatura pentru laborator, magazinul online Precisa este cel pe care te poti baza. Vei gasi aici un stoc mare de produse speciale in acest sens, de la branduri renumite in domeniu. Gasesti si modele noi de aparatura care iti pot reduce timpul de lucru si care ofera rezultate mult mai clare si corecte.

Daca vei accesa Precisa.ro vei descoperi zeci de categorii si subcategorii din care sa alegi, unde vei gasi cu siguranta ceea ce ai nevoie. Este un magazin online specializat pe aceasta nisa ce tine de aparatura si accesorii de laborator.

Alege instrumentarul si ustensilele necesare

Printre aceste categorii ce tin de aparatura laborator poti gasi si instrumentarul de care ai nevoie. Poti alege o trusa pentru disectie care contine toate piesele necesare. Fiecare dintre cele 9 ustensile iti este de ajutor. De asemenea poti comanda pentru laborator si diverse stative de care ai nevoie astfel incat sa fie totul pus la locul lui si la indemana.

Alegi de aici si dopurile de cauciuc de care ai nevoie pentru ca gasesti seturi de diverse marimi, alaturi de spatule de 210mm, 120mm, 190 mm si alte marimi. Gasesti la Precisa inclusiv sticlaria necesara oricarui laborator, echipamente de protectie, reactivi si chimicale, produse microbiologice si multe altele.

Reconditioneaza un laborator cu aparatura potrivita

Daca vrei sa faci schimbari semnificative in laboratorul tau si sa reamenajezi totul inseamna ca ai nevoie si de mobilier special. Poti alege de la Precisa un blat antiacid pe care sa il montezi pe mobilier. Acesta rezista la diverse substante – acizi, baze, coloranti. Are o rezistenta crescuta la temperaturi ridicate, umiditate, zgarieturi si vapori de apa si poti alege grosimea acestuia. De asemenea poti comanda si o chiuveta speciala antiacida.

Pentru ca aparatura de laborator nu trebuie sa lipseasca alege si din gama de hote cu flux laminar vertical varianta de care ai nevoie. Atunci cand alegi sa reconditionezi complet laboratorul sunt foarte multe lucruri de care ai nevoie. Daca le vei comanda de la Precisa vei avea parte de o persoana specializata care vine la sediu pentru a pune in functiune noile aparate si pentru a-ti explica exact cum trebuie utilizate acestea.

Ai parte de ajutor si de explicatii pentru tot ce ai nevoie, deci nu trebuie sa iti faci griji cu privire la acest aspect. Alege si materialele de protectie de la Precisa. Acceseaza site-ul si comanda tot ce ai nevoie.

Contact:

office@precisa.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *