reductie-mamara

Cand se face reductia mamara?

Se spune ca traim intr-o societate in care aspectul fizic este tot ceea ce conteaza la o femeie, incat unele dintre ele ajung sa fie cat mai complexate ba de marimea bustului, ba de cea a posteriorului si uneori de aspectul fetei si al tenului.

Cand vorbim despre aspectul fizic, cele mai multe dintre femei se simt complexate de sani, fie ii au prea mici, fie prea mari.  Daca majoritatea femeilor care isi doresc sani mai mari si mai fermi aleg sa plateasca sume considerabile pentru aceasta interventie, cele care isi doresc micsorarea acestora sunt nevoite sa plateasca aproximativ aceeasi suma. Cum se face ce trebuie sa paltesti pentru ceva ce ei si vrei sa scapi? Nu e tot una cu a plati o pereche de sani pentru un moft sau pentru o nebunie de moment.

Cand apelam la micsorarea sanilor?

Exceptand unele cazuri, exista femei care apeleaza la micsorarea de sani doar pentru ca au probleme de sanatate, pentru ca marimea prea mare a acestora poate cauza dureri de spate, impiedica buna circulatie a sangelui catre inima si de cele mai multe ori cauzeaza neplaceri in somn.

Poate ca multe dintre ele nu au un complex fizic, ci mai degraba unul fizic, care le impiedica sa execute exercitii fizice, pentru ca pot produce deformari ireversibile ale coloanei. Un alt aspect pe care il au in vedere atunci cand apeleaza la micsorarea sanilor il reprezinta hainele, pentru ca cele mai multe piese vestimentare sunt facute pe marimi, iar nivelul bustului prea mare le fac pe femei sa nu isi gaseasca cele mai potrivite tinute.

Micsorarea sanilor sau reductia mamara, cum este cunoscuta in termeni chirurgicali se poate realiza la orice varsta, incat este recomandat sa se faca dupa ce sanii s-au dezvoltat complet, pentru ca efectele  sunt unele pe viata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *