Cand dispare dragostea

Am tot auzit despre faptul ca dragostea dureaza foarte putin, adica la inceput cand focul pasiunii este aprins. Cele mai multe persoane spun ca este imposibil sa mai iubesti dupa o perioada foarte lunga de convietuit impreuna. un lucru e cert: nu putem sa spunem ca nu mai exista nici un sentiment intre doi oameni care s-au iubit nebuneste. Indiferent de varietatea lor, sentimentele exista. De regula, respectul este cel care ramane dupa o dragoste de o viata. Tocmai din acest motiv se spune ca trebuie sa ne alegem  in viata persoane care ne respecta pentru ca ele nevor fi alaturi si de ele ne vom bucura cel mai mult. Asadar, respectul conteaza cel mai mult din toata relatia.

Exista oameni care spun ca dragostea dispare de indata ce s-a instalat rutina si alti oameni care spun ca se iubesc chiar si atunci cand sunt foarte batrani. un lucru e cert: cei din urma sunt mult mai greu de gasit si tocmai de aceea sunt considerati speciali.

Primul factor care omoara dragostea este viata. Viata este cea care ucide dragostea deoarece este configurata din lucruri bune si lucruri rele. De regula oamenii se bucura de lucrurile bune care li se intampla pe moment insa acorda mult mai multa atentie lucrurilor rele si se consuma mai mult pentru ele. din acest motiv gandurile si problemele te fac sa devii o persoana care nu mai are timp ce oamenii din jur si astfel te trezesti ca nu-ti mai iubesti atat de tare partenerul.

Exista foarte multi oameni care sunt mereu curiosi pentru ca isi doresc sa gaseasca altceva sicred ca relatia lor este una nefericita. Curiozitatea este unul dintre factorii care distrug relatiile . Probabil ca ti-a povestit o prietena cat de fericita este cu partenerul ei si ai inceput sa tanjesti la ceea ce are ea. Multi oameni ascund si ofera o alta imagine a cuplului decat cea adevarata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.