i am no angel

Campania “Nu sunt inger”

Campania “Nu sunt inger” sau “ImNoAngel” este o campanile ce promoveaza feminitatea si sexualitatea femeilor mai corporalente, mai plinute, prin intermediul colectiei de lenjerie intima “Cacique” semnata de brandul Lane Bryant.

“Nu sunt inger” este o campanie publicitara care vine ca un raspuns acid la adresa modelelor Victoria’s Secret, doarece acesti “ingerasi” au fost intens criticati in presa internationala pentru faptul ca promoveaza imaginea unor femei cu un corp perfect sculptat, care se incadreaza in parametrii 90-60-90.

Multi ani la rand, Victoria’s Secret a dominat piata lenjeriei intime cu spectacole de milioane de dolari, supermodele intitulate “ingeri” si campanii publicitare foarte scumpe, atragand asupra sa criticile a mii de femei din intreaga lume si, de aceea, o multime de companii de lenjerie cauta “teme” ca fiind anti-Victoria’s Secret.

Brandul de lenjerie intima Lane Bryant doreste sa redea semnificatia cuvantului “sexy”, acest cuvant insemnand mai degraba diversitate si despre cum se simte fiecare persoana in pielea sa. Acesta lanseaza colectia de lenjerie intima pentru femei mai plinute, realizand o campanile publicitara alaturi de modelele Candice Huffine, Ashley Graham, Marquita Pring si altele.

“ImNoAngel” si-a facut lansarea chiar in apogeul dezbaterilor pe tema “plus-size” (marimea plus), care promoveaza siluetele mai plinute din industria modei.

De altfel, aceasta firma de lenjerie intima nu este singura care a luat asuri impotriva mesajului pe care Victoria’s Secret il transmite. In Marea Britanie, compania Curvy Kate a inceput campania “fiecare corp este frumos”, iar acest lucru a presupus selectarea a zece femei obisnuite ca fiind modele pentru un spot publicitar. Acesta a fost gandit ca un raspuns la o campanie recenta a celebrului brand American de lenjerie, prezentand mai multe modele celebre ca fiind posesoare a unui corp perfect.

In urma petitiilor semnate de mii de oameni de pe intreg mapamondul, reprezntantii Victoria’s Secret au hotarat sa schimbe sloganul “The perfect body” cu urmatoarea varianta “A body for everybody”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *