box

Boxul te scapa de stres

S-a constatat ca sportul este o cale de a ne elibera fizicul si psihicul de stresul acumulat, incat a ajuns sa fie un mijloc de viata pana si pentru cei mai in varsta dintre noi. Nu este nimic rau in a ne misca, a face exercitii fizice, atat timp cat le facem cu regularitate si urmam un regim alimentar bogat in vitamine si minerale. In timpul exercitiilor fizice este bine sa ne hidratam corpul cu cat mai multe lichide pentru ca prin procesul de transpiratie se elimina cele mai multe resurse de apa.

Boxul-sportul cel mai dorit de tineri

Pentru cei mai multi adolescenti a practica un sport inseamna a-si ocupa timpul cu ceva mult mai util decat a sta in fata blocului la un pahar de vorbe sau la a pierde timpul degeaba, nerealizand nimic productiv. Unii dintre ei au decis sa urmeze un sport diferit de altele, boxul, pentru ca boxul necesita si mai multa concentrare, mai multe ore de antrenament pentru mai o mai mare reusita.

Se spune ca boxul te scapa de nervi, pentru ca atunci cand ai o zi tensionata si nu stii unde sa arunci energia ta negativa, atunci este bine sa mergi la o sala de box, pentru ca a lovi cu pumnul poate fi o tehnica de supravietuire celor mai mari atacuri si crize de nervi. In loc sa tipi, sa te certi cu cei din jur, sau sa folosesti de cele mai multe ori un limbaj neadecvat, incearca sa mergi pentru cel putin 30 de minute la o sala de box.

Atat femeile cat si barbatii pot practica boxul, pentru ca acesta nu are varsta si nici nu implica eforturi prea mare. Ca orice alt sport este bine ca acesta sa se realizeze in cele mai bune conditii, si alaturi de un instructor, daca dorim sa avem cele mai bune rezultate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *