Joc Battlecry

BattleCry, Team Fortress 2 fara arme

Joc BattlecryIn anul 2012, Bethesda Softworks a stabilit o noua echipa de productie nimta Battlecry Studios. Doi ani mai tarziu, stim in sfarsit cu ce s-a ocupat acest studio din Austin, cu dezvaluirea lui Battlecry.

Battlecry pe scurt este un joc de actiune multiplayer free-to-play. Un lucru care m-a incantat la acest joc este estetica in general. Directorul creativ de la BattleCry, un talentat artist vizual ce a muncit la Half Life 2 si la Dishonored. Atingerea distinctiva a lui Antonov s-a vazut imediat pe hartile pe care se desfasoara jocul, o istorie alternativa ce foloseste un oras din Anglia sa se simta atat murdar, cat si ciudat de frumos in acelasi timp.

De asemenea la fel de stilizate sunt si factiunile ce se intrec in joc. Vedeti voi, Battlecry este ca o lectie de istorie militara vazuta prin lentilele unei romane grafice, fara nici o legatura pentru autenticitatea istorica. Factiunile prezente in joc sunt Cossacks Empire, aratand ca si cum ar fi fost desprinsi dintr-un poster vechi de propaganda, de asemenea si Royal Marines, realizati in rosul si negrul armatei britanice din secolul 18.

Dar clasele personajelor ies in evidenta defapt. Nu trebuie sa te uiti mai deaprte de brawler-ul factiunii Royal Marines, o bruta fara par in cap cu mustata, ce arata ca un boxer de pe vremuri, care daca ar avea maini mecanice si-ar lovi oponenti cu pumnul.

De fapt nu exista arme deloc in Battlecry. Este o istorie alternativa in care natiunile au semnat un tratat de pace prin care se interzicea folosirea prafului de pusca, ducand la o proliferare a armelor de lupta corp la corp si ocazional miscari electrice. Prin urmare, exista foarte multa lupta corp la corp, indiferent daca joci rolul unui enforcer ce foloseste o sabie uriasa, sau un duelist ce se bazeaza pe DPS, ce se poate ascunde si poate evita atacurile inamicului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.