Barbat injunghiat cu sabia lui Zelda

Master_Sword_Replica_by_Twilit_ArawenO disputa domestica pentru o femeie a fost inceputa de doi barbati ce au ajuns impreuna la spital. Unul din barbati, un cosplayer, a scos o sabie, o sabie Legend of Zelda.

Potrivit serifului din Harris County, Thompson traieste intr-o casa cu prietena sa si intr-o seara s-au certat, in cele din urma prietena sa l-a chemat pe sotul ei instrainat, ce s-a oprit la acea casa in jurul orei 10 seara.

Prietena lui Thompson l-a lasat pe barbat inauntru. Thompson spune ca a fugit in dormitorul din spate si i-a spus barbatului ca nu mai locuiste acolo si sa paraseasca casa, dar acesta a refuzat si a inceput sa-l provoace. Dupa ceea Thompson si-a luat replica de sabie din Legend of Zelda.

Acesta sustine ca l-a auzit pe barbat indreptandu-se catre camera in care era el, asa ca si-a luat replica de sabie din „The Legend of Zelda” si a stat in hol. Acesta a tipat din hol sa plece ca nu mai locuieste acolo, insa barbatul s-a apropiat si a intrat direct in sabie.

Thompson spune ca a reusit sa-l scoata pe barbat din casa, dar acesta nu a renuntat si a spart usa de la intrare intrand din nou in casa. Acestia s-au luptat pentru sabie, iar in incaierare, sotul instrainat a fost injunghiat, o data in piept si o data in picior. Thompson spune ca barbatul a luat o vaza cu flori si i-a spart-o de cap.

Politistii au ajuns la fata locului, prietena lui Thompson nu a fost ranita,insa l-au dus pe sotul instrainat la spitalul Memorial Hermann in conditii grave, iar Thompson a fost transportat la spitalul Memorial Hermann Westside pentru a i se pansa capul.

Thompson spune acum ca nu stie ce sa faca, crede ca va trebui sa se gandeasca la un alt viitor si sa-si gaseasca alt loc in care sa locuiasca.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *