Avantajele sistemului de operare Android

android
android

Tehnologia telefoanelor mobile este intr-o continua expansiune iar sistemul de operare al telefonului trebuie sa faca fata sarcinilor si aplicatiilor pe care ni le dorim. Fie ca este vorba de un joc, de o aplicatie de socializare sau de o configurare a sistemului, telefonul trebuie sa fie intr-o continua functionare. Din acest motiv, sistemul de operare Androit a progresat destul de repede in ultimii ani, fiind un concept relativ modern. Conceput ca un contrapunct pentru sistemul IOS, sistemul Android este unul mai graphic, cu o dezvoltare semnificativa, ce nu poate fi separate de celelalte componente.

Principalele avantaje ale sistemului de operare cu Android sunt:

  1. Multifunctional: telefoanele cu Android pot rula mai multe aplicatii in acelasi timp, ceea ce inseamna ca puteti naviga pe Facebook in timp ce ascultati melodiile in playlistul preferat sau la radio.
  2. Sistem usor de notificare: Orice sms, e-mail sau articol la care dorim sa primim newsletter va fi afisat pe ecranul de intampinare al telefonului cu Android, astfel incat nu ai cum sa nu observi ledul care sclipeste pentru notificari.
  3. Acces facil la mii de aplicatii prin intermediul aplicatiei Android Market, Google App sau Magazin Play: cand doriti instalarea unui nou joc, a unei noi aplicatii puteti descarca oricand aplicatii gratis, cu conditia ca tefefonul sa fie conectat la internet. Exista mii de aplicatii si jocuri care sunt gata sa fie descarcate pe telefonul tau Android.
  4. Optiuni diverse ale telefonului iti vor permite sa te simti diferit decat daca ai avea un telefon cu sistem IOS, fiind sistemul de operare folosit de marii producatori de telefoane mobile precum Samsung, Nokia, HTC, Motorola sau Sony Ericcson. Oricand puteti alege tipul de telefon preferat cu Android, in conformitate cu marca preferata.
  5. Cu widget-ul din ecranul de start puteti accesa cu usurinta o varietate de setari mult mai rapid si mai usor.
  6. Google Maniac: daca sunteti utilizator loial al serviciilor Google, telefonul cu Android are integrata o aplicatie conectata automat la serviciile Google, astfel incat sa va puteti verifica mai rapid casuta de la Gmail.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.