Fericirea

Atinge fericirea naturala

FericireaEste un fapt demonstrat ca daca vrei ceva foarte mult, sunt sanse mari sa te evite acel lucru. Si acest lucru este mai adevarat pentru fericire decat pentru orice altceva. Motivul pentru care fericirea pare sa evite milioane de oameni cautand-o este din cauza ca acestia cauta in locul nepotrivit. Majoritatea oamenilor cauta fericirea in afara lor, ci nu inauntrul.

Unii simt ca ar fi fericiti, daca si-ar permite sa-si cumpere o casa de unii singuri. Altii simt ca trebuie sa aiba ultimele tehnologii pentru a fi fericiti. Sunt unii care ar putea sa nu caute fericirea in lucruri materiale, dar totusi nu cauta in locul potrivit. Simt ca ar fi fericiti daca si-ar fi gasit partenerul de viata potrivit sau daca copii lor i-au iubit mai mult. Chiar si in astfel de cazuri, acesti oameni cauta fericirea in afara lor.

V-ati intrebat vreodata cum majoritatea copiilor mici sunt extrem de fericiti aproape tot timpul? Disconfortul fizic poate sa ii faca sa planga pentru u ntimp, dar astfel de aspecte sunt tranzitorii si tin doar cateva minute. Motivul pentru care copii sunt aproape intotdeauna intr-o stare de fericire naturala este din cauza faptului ca acestia sunt intr-o evlavie constanta cu natura si lumea din jurul lor. Din pacate, este societatea, parintii, prietenii, profesorii si rudele care ii influenteaza cu ceea ce inseamna sau ar trebui sa insemne fericirea.

Ar putea fi dificil sa scoti toate aceste invelisuri de perceptie care au fost formate in minte de-a lungul timpului. Cu toate acestea, nu este niciodata prea tarziu sa te adresezi acelei probleme si sa-ti antrenezi mintea sa fie feircita. Sunt anumite sfaturi ce te pot ajuta, in a scapa de inhibitii si scapand de definitiile predefinite a fericirii.

Daca iti formezi propria definitie a fericirii, cu siguranta o poti realiza in timp.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *