Anul acesta ploua cu MMO-uri

Anul acesta sunt programate cateva MMO-uri ce merita urmarite, de aceea m-am gandit sa prezint si voua cateva.

Firefly Online

Daca ai sperat pentru o intoarcere miraculoasa a epicului western spatial Firefly, atunci incercati sa urmariti acest subiect pe computer. Firefly Online va permite jucatorilor sa se aventureze de-a lungul universului in propriile nave, conducand un echipaj si luptandu-se cu Reaveri. Nava proprie va fi la fel de personalizabila ca si avatarele jucatorilor. De asemeni vor fi prezente caracteristicile obisnuite din MMO-uri precum : questuri, crafting, comertul si colectionarea de obiecte din jurul lumii.

In decembrie, echipa de dezvoltare Quantum Mechanix a anuntat ca jocul va fi disponibil pentru Windows, Mac, Android si iOS in vara anului acesta.

Wild Star

Daca vrei sa incerci altceva decat Firefly Online, mai este si Wild Star. In acest joc actiunea se petrece pe planeta Nexus, jocul combinand stilul de arta din desene animate cu un sens al umorului deosebit. Deocamdata este in beta, ceea ce inseamna ca o data de lansare poate fi dezvaluita oricand.

Scopul jocului este de a incuraja joaca cooperativa. Caracterele noi vor incepe din aceiasi zona de tutorial, iar jucatorii se vor bucura de o caracteristica de mentoring pentru a-i invata pe perietenii de nivel mic.

World of Warcraft : Warlords of Draenor

Acesta nu este de fapt un nou joc, dar noul expansion pentru World of Warcraft marcheaza o schimbare majora in tatal MMO-urilor. Pe baza vizuala, echipa Blizzar a refacut modelele caracterelor jucatorilor  pentru a aduce aproape un deceniu de vechime in alinierea cu standardele grafice contemporane. Pe parte de poveste, jucatorii se vor intoarce in zilele in care Draenor a fost distrus. Asa incat zonele vor fi familiare fata de cele din expansionul Burning Crusade, dar va avea un look si o senzatie complet diferita.

In aditie cu noua infatisare, Warlords of Draenor va include multe caracteristici noi interesante, precum garnizoanele si actualizarile la obiectele ce se leaga de cont.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.