Angajeaza-te online

Person Holding Hire Me Sign in CrowdIn timp ce vocea, profesionalismul si pasiunea sunt un start bun, nu ar trebui sa-ti fie frica sa intreci limitele cand vrei sa te angajezi. Profita de orice oportunitate de a iesi in evidenta.

  • Pe Twitter, gandeste-te la crearea hashtagurilor pentru cariera ta de vis. Acest lucru iti permite sa-ti pui profilul de pe retelele sociale in centrul procesului de aplicatie si reda angajatorului un sentiment de amprenta online a ta in timp real.
  • Ai putea sa postezi si un video, sau poti creea o campanie online sa impresionezi cu adevarat potentialul angajator.

O retea mare si valoroasa

Deseori, totul tine de cine cunosti cand vine vorba de a-ti asigura un loc de munca. Gandeste-te la reteaua ta sociala ca un grup de referinte profesionale, in timp ce membrii retelei tale nu au legatura directa cu locul de munca pe care il cauti, o data ce ai luat decizia de a ii urmari si comunica cu ei.

  • Urmareste si eventual implica-te cu cati mai multi influentatori, inovatori sau lideri din industria ta. Nu numai ca aceste interactiuni iti scot in evidenta interesul vostru devotat in cariera ta, dar de asemeni furnizeaza probe ca esti actualizat la conversatiile relevante care au loc online.

Corelarea linkurilor

Profilul tau online ar trebui sa prezinte consistent o varietate de linkuri aplicabile, nu numai continut relevant cu industria, dar si portofoliile tale proprii, profilele si munca online. Un angajator ar trebui sa fie capabil sa gaseasca usor un link catre website-ul personal, blogul sau chiar portofoliul tau online.

Probabil folosesti profilurile online pentru actualizari personale, ceea ce este inevitabil, dar din pacate multi candidati duc acest lucru prea departe.

Daca vrei sa fii angajat, inainteaza mai mult calitatile tale decat defectele. Arata ca esti actualizat despre informatiile companiei, pasionat despre industrie si un utilzator al internetului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.