snake

Am fost muscat de un sarpe … in vis

Stateam sub un copac si vedeam cum creatura alunecoasa se indreapta incet spre mine. Apoi am simtit cum mi se incolaceste pe picior, un sarpe negru a carui limba ascutita o vedeam si ma ingrozeam. Apoi frunzele s-au transformat in serpi care s-au tarat spre mine si mi-au acoperit tot corpul, unul mi s-a incolacit in jurul gatului in timp ce altul era gata sa ma muste. M-am zbatut, am incercat sa scap de ei dar erau din ce in ce mai multi. Intr-un final m-am trezit speriat, cu inima batand sa-mi sparga pieptul si pentru cateva nopti visele cu serpi au continuat. De ce am visat serpi si mai ales ce inseamna cand visezi ca esti muscat de un sarpe?

Visele au legatura in general cu intamplari, situatii si evenimente prin care am trecut recent, aceste lucruri sunt preluate si de subconstient si in momentul cand visam, cand subconstientul si constientul fuzioneaza si devin o singura entitate, se portretizeaza prin vis sentimentele si trairile noastre. Aceste lucruri ridica intrebarea referitoare la muscaturile de sarpe din vis. Iata cateva teorii …

Temerile si frica – una din interpretarile acestui vis este o frica bine inradacinata sau o nesiguranta, o indoiala care te macina in viata de zi cu zi. Lucruri care nu s-au intamplat inca sau care sunt pe cale sa se intample starnesc o asteptare insotita de frica, acea frica de a nu avea un rezultat negativ. Asadar probabil inseamna ca in viitorul apropiat vei trece printr-o situatie stresanta in urma careia ai putea avea de suferit.

Neincrederea intr-o persoana – sarpele poate reprezenta o persoana din anturajul tau in care nu ai incredere, pentru ca are multe „calitati” negative, cineva care nu te lasa sa te dezvolti, care te inhiba, care iti taie toata pozitivitatea si optimismul. O astfel de persoana te poate face sa te simti amenintat.

Transformarile si vindecarea – iata si o teorie ce ar putea sa-ti placa legata de muscaturile de sarpe din vis. Se spune ca daca ai visat muscatura de sarpe si ulterior acesta a murit, sau daca te vindeci dupa acea muscatura, reprezinta vindecarea si in viata reala si trecerea la o etapa mai buna. Muscatura de sarpe e un moment de cumpana, o incercare peste care trebuie sa treci, ceea ce inseamna ca vor urma lucruri mai bune, ca iti vei depasi temerile si vei deveni o persoana mai buna din punct de vedere psihologic si spiritual.

Chiar daca nici una din aceste teorii nu pare sa fie cea potrivita pentru tine, cu siguranta aduc ceva lumina si intelegere asupra acestui aspect. Daca reusesti, prin introspectie, sa constientizezi si sa treci peste indoiala si temeri, vei deveni o persoana mai buna atat pentru tine cat si pentru ceilalti. Poate visand ca esti muscat de un sarpe este un semnal pentru a-ti gandi si regandi unele aspecte din viata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.