am fost la un salon de masaj erotic din sectorul 1 din Bucuresti

Am fost la un salon de masaj erotic din sectorul 1 din Bucuresti – la ce sa te astepti!

Cati dintre voi au curajul de a spune ca au fost la un salon de masaj erotic? Pentru ca realitatea este ca multi fac asta, prea putini indraznesc sa spuna ca da. Masajul erotic este inca un subiect tabu. Pentru cei mai dezinhibati din fire, aceste randuri le sunt dedicate.

La ce sa te astepti ca se va intampla in salonul de masaj erotic

Nu orice locatie de acest tip este una ce ofera conditii excelente. Asadar, am fost la un salon de masaj erotic din sectorul 1 din Bucuresti si am luat pulsul situatiei. Iata la ce sa te astepti ca se va intampla acolo, asteptari realiste de altfel:

  • Iti poti alege maseuza

Aceasta te va astepta in sala cu pricina. Totul se intampla pe baza de programare. Poti accesa pagina oficiala, MasajClub.com, pentru a alege tipul de masaj si maseuza dorita. Ai de ales intre cele brunete, cele inalte sau suple. Ideea este ca cel putin in ceea ce priveste acest salon maseuzele sunt alese pe spranceana. Adevarate zeite, ce sa mai!

  • Stii de la inceput cat va dura si cat va costa

Aici nu exista practica aceea de cost ascuns. Afli implicit din pagina oficiala care sunt tipurile de masaje disponibile, ce implica acestea si cat costa. Poti opta pentru ca masajul sa se desfasoare clasic, in salon sau la hotel. De asemenea, poti cere nu doar o sesiune clasica de masaj, adica 60 de minute. Optiunea extra timp inseamna o sesiune de masaj care va dura 90 de minute.

  • Masaje nud sau topless

Pentru cei care sunt la prima tentativa de a incerca acest tip de experienta sunt recomandate mai degraba aceste doua tipuri de masaje. Pentru cei de next level sunt masaje cu doua sau chiar trei maseuze, cu dus asistat, masaj VIP sau masaj cu ulei de argan, printre altele.

  • Programeaza-te oricand

Vei intalni aici personal amabil care poate conversa cu tine si in limba engleza. Sunt si multi straini care trec pragul acestui loc. Te poti programa oricand, de altfel aceasta este singura modalitate de a putea ajunge pe mana unei maseuze pricepute.

Exista un stereotip legat de faptul ca de placerile tale te vei preocupa la miez de noapte. Ei bine ce ai spune sa incerci o astfel de delectare in toiul zilei? Nu traim doar pentru zilele libere din weekend si nici nu se poate spune ca masajul erotic este mai intens savurat doar daca ti-l programezi seara tarziu. In fond, locatia este amenajata astfel incat sa ai parte de intimitate, un cadru intim si placut.

Nota de final

Exista un tip de masaj dedicat si celor care sunt in cuplu. Masajul pentru amandoi se va desfasura in prezenta a doua maseuze. Delectare la dublu!

Daca te-ai hotarat sa incerci acceseaza pagina oficiala. Descopera lista de servicii, alege ce iti place si nu intarzia sa te programezi! Detalii in pagina oficiala.

Contact: contact@masajclub.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *