Ai un site vizibil ? AlphaSEO.ro te invata sa urci in rezultatele Google

In conditiile in care ai un site, insa acesta nu aduce niciun fel de beneficiu afacerii tale, inseamna ca nu este vizibil pentru Google. Este necesar in acest sens sa ai in vedere implementarea unor strategii de SEO bine stabilite. AlphaSEO.ro accentueaza necesitatea acestui proces vizavi de vizibilitatea site-ului si asigurarea unei pozitii corespunzatoare in paginile de rezultate. In acest sens prezinta in randurile de mai jos  o parte a factorilor care au o influenta pozitiva sau negativa in ceea ce priveste pozitia site-ului in Google. Iata despre ce este deci vorba.

  • Increderea pe care o ai in domeniul in care activezi

Acesta este in mod definitoriu un factor pe care trebuie sa il ai in vedere. In conditiile in care nu esti sigur pe produsele tale si pe ceea ce oferi, ar trebui sa stii ca Google reactioneaza la asta. AlphaSEO.ro atrage atentia asupra elementelor care tradeaza aceste lipsuri, reprezentate de factorii SEO specifici – cuvintele cheie specifice nisei, continutul calitativ etc.

  • Pagina de contact

Nu este suficient sa faci cateva mentiuni aruncate cu privire la datele la care poti fi contactat. Creeaza o rubrica speciala in acest sens, respectiv ai in vedere includerea unui buton de contact si a unui formular specific, ambele fiind vizibile pentru utilizatori.

  • Structura site-ului 

Vrei sa transmiti un semnat bun catre Google? Atunci ai in vedere organizarea site-ului dupa o structura diferentiata. Sunt persoane care se limiteaza la structurile plate, insa cele diferentiate pe niveluri sunt de preferat. Cand traseul pana la o anumita pagina, parcurs prin site, este unul usor de urmarit, utilizatorul se va descurca mai simplu si se va orienta mai usor in gasirea unui anumit produs.

Specialisti in domeniu, precum sunt cei de la Alphaseo.ro te pot ajuta in acest sens prin servicii de specialitate. Afla despre acestea pe site. Gasesti mai departe si cativa factori care iti vor influenta negativ site-ul, respectiv pozitionarea in Google.

  • site indisponibil

Atunci cand un site nu poate fi vizualizat de utilizatori pentru un anumit interval de timp, respectiv 2 zile spre exemplu, este cat de cat acceptabil. In situatia in care este vorba despre mai mult de atat, afacerea are de suferit. Repararea problemelor este deci o recomandare din partea specialistilor AlphaSEO.ro, care tin sa precizeze ca ulterior acesta va fi reindexat de Google.

  • Continut copiat

Esti constient de faptul ca Google penalizeaza continutul duplicat? Originalitatea in schimb este sustinuta si apreciata de motor, care creste pozitionarea site-ului in rezultate. Cand descrierile meta sunt originale si la fel si titlurile, aceste lucruri sunt vazute cu ochi buni de motoare. In schimb, paginile care au continut meta duplicat nu fac decat sa piarda din vizibilitatea site-ului. Asta inseamna automat ca si utilizatorilor le va fi mai greu sa te gaseasca, ceea ce nu este in avantajul tau.

  • Site mobile unfriendly

Optimizarea site-ului pentru dispozitivele mobile este necesara pentru ca utilizatorii ce il acceseaza de pe acestea sa aiba parte de experiente placute. In conditiile in care un design mai putin atractiv al site-ului nu te va afecta din punct de vedere al pozitionarii acestuia in Google, lipsa vizibilitatii pe smartphone-uri va avea neindoilenic efecte negative asupra afacerii tale.

  • Reclame prea multe

Stii ca daca permiti afisarea unui volum prea mare de reclame pe site nu faci decat sa alungi vizitatorii. Chiar daca asta iti poate aduce beneficii financiare, gandeste-te ca pierzi pe cealalta parte potentiali clienti. Incearca sa mentii unda verde spre subiectul site-ului si sa renunti la aglomeratia de reclame.

Desigur ca enumerarea ar putea astfel continua… sunt atatea inca de spus vizavi de acest subiect. Cel mai bine este sa iti lasi site-ul pe mana expertilor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *