unicorn agency agentie de videochat din bucuresti

Afla de aici cateva detalii despre videochat care te vor surprinde

Despre videochat se scriu multe, este domeniul acela destul de controversat despre care unii inca cred diverse. Cert este ca din acest domeniu se castiga foarte bine. Asta si daca colaborare modelului este cu un studio cu reputatie, care ofera conditii bune si castigurile sunt pe masura.

In randurile de mai jos afla cateva detalii despre videochat care, probabil, te vor surprinde.

# Exista si ramura non adult

Putini stiu ca in videochat exista si o ramura non adult si aceasta se refera la discutii mult mai amicale cu membrii. Sunt limitate din punct de vedere al show-ului pe care modelele il realizeaza. Pentru unele, acesta este punctul de  plecare, inceputul timid in videochat.

# Nu este relevanta experienta

Pentru cele care cred ca este necesara experienta, trebuie mentionat ca lucrurile stau diferit. Exista traineri cu experienta care le ajuta pe fete sa depaseasca etapa de incepatoare. Vor fi ajutate sa stie cum sa isi puna in valoare aspectul, atuurile, cum sa continue o discutie, astfel incat membrii sa fie atrasi de ideea conversatiior placute.

Exista si segmentul fidelizarii publicului ceea ce inseamna ca fetele vor invata cum sa faca ca membrii sa revina, mereu interesati sa continue discutia.

# Videochatul inseamna venituri foarte mari

Este adevarat intr-o oarecare masura ca exista un semn de egal intre veniturile mari si activitatea in videochat. Ce face diferenta de la studio la studio se refera la conditiile diferite in privinta colaborarii. Sunt studiouri care aplica varianta venitului fix si sunt studiouri care aplica strategia venitului obtinut din procentul incasarilor. Asta se intampla de asemenea la Unicorn Agency, iar despre conditiile de colaborare cu acest studio aflam in detaliu din pagina oficiala.

Cat poti castiga din asta? Imagineaza-ti cate vacante ti-ai promis, dar le-ai amanat. Tine cont cat de multe iti refuzi zi de zi si te gandesti la momentul cand ti le vei permite. Ei bine, acum e momentul!

Cine este Unicorn Agency

Despre acest studio e posibil sa mai fi auzit. Asta pentru ca are reputatie in domeniu, nu este un studio ce s-a deschis peste noapte. Este foarte important pentru modele sa isi gaseasca colaboratorul care ofera incredere de la bun inceput. Asa vor sti ca ceea ce se promite este real, ceea ce poate deveni o realitate.

Vorbim de studio exclusiv de fete si de posibilitatea de a colabora cu acest studio si pentru practica videochatului de acasa.

Asa cum vom regasi si in pagina oficiala, videochatul inseamna o activitate legala din care veniturile obtinute pot fi destul de mari. Desigur, ar fi bine sa lasi la o parte acea gandire traditionalista care poate te impiedica sa vezi calea independentei financiare. Presupune sa fii implicata si chiar daca iti lipseste experienta in domeniu sa fii asumata si entuziasta, pentru ca ai sanse de reusita.

Descopera aici motivele pentru care ai dori sa devii model de videochat, cum ar urma sa colaborezi cu acest studio si alte detalii de interes.

Contact: hello@unicornagency.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *