33 de milioane de copii GTA V livrate

GTA-OnlineAclamatul joc open-world de actiune al celor de la Rockstar Games, Grand Theft Auto V, a livrat pana acum 33 de milioane de copii, mai mult decat 32.5 milioane de acum 3 luni in urma. Compania parinte a celor de la Rockstar Games, Take-Two Interactive, a dezvaluit acest numar astazi, ca parte din raportul sau de castig pentru cel de-al 4-lea trimestru si anul fiscal ce s-a terminat pe 31 Mai 2014. Nu se stie exact cat de multe copii ale lui GTA V au fost vandute de fapt pana acum, desi jocul a generat 1 miliard de dolari in primele 3 zile ale sale.

Pentru a pune in context numarul de 33 de milioane, Mario Kart Wii al celor de la Nintendo, unul din cele mai vandute jocuri din istorie, a vandut mai mult decat 35.5 milioane de copii pana acum.

Pentru trimestru, Take-Two a dezvaluit venituri de 233.2 milioane de dolari, mai putin decat cele 303 milioane de dolari de anul trecut. Profitul a fost 21.5 milioane de dolari, de asemenea o scadere dramatica comparativ cu anul trecut cand compania a facut 42.9 milioane in timpul trimestrului. Take-Two a numit jocuri precum NBA 2K14, GTA V, Modul online pentru Grand Theft Auto V, Grand Theft Auto Online, Bioshock Infinite si Borderlands 2, ca fiind cei mai buni din timpul trimestrului. Desi venitul si profitul a scazut, continutul livrat digital a crescut cu 51 la % pana la 122.3 milioane de dolari, condusa de seria Grand Theft Auto, franciza NBA 2K si Borderlands 2.

Cel mai bine s-au descurcat in anul fiscal, Grand Theft Auto Online, NBA 2K14, Borderlands 2, WWE 2K14, Bioshock Infinite si Sid Meier’s Civilization V.

Continutul livrat digital a crescut cu 65 la % de la an la an, pana la un reccord de 435.1 milioane de dolari, condusa de DLC-urile pentru jocurile din seria Grand Theft Auto, de asemenea si Borderlands 2, franciza NBA 2k, Civilization V si Bioshock Infinte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.