2021, anul schimbărilor? Schimbă job-ul – hai la Prime Studios!

Pentru că 2020 ne-a demonstrat că eram fericiți și nu știam asta, ar trebui să profităm la maxim de un 2021 cu siguranță mai bun. Nu se poate altfel, 2021 nu poate fi decât excelent, iar în mare parte suntem responsabili de acest lucru.

Cum arată lista ta cu lucruri neapărat de îndeplinit în 2021? Se regăsește pe aceasta și un loc de muncă mai bine plătit? Ar fi ideal să se întâmple acest lucru, căci nu poți lucra toată viața pentru un salariu ce nu te mulțumește în niciun fel. Hai să vorbim astăzi mai multe despre Prime Studios. Este salonul de videochat din București ce te poate duce departe în cariera ta!

 

Spune DA videochat-ului! Ai vreun motiv pentru care ai spune NU?

Nu mai pune accent pe ceea ce lumea spune. Crezi că există o persoană ce ți-ar putea oferi un ajutor mai mare decât cel pe care ți-l oferi singură? Eu nu aș crede. Videochat-ul este o artă și te vei convinge de acest lucru chiar după ce vei naviga pe prime-studios.ro.

De ce Prime Studios? Pentru că este un studio premium de videochat. Aici se va pune un mare accent pe evoluția ta. Toată lumea își dorește că tu să atingi apogeul în această industrie. Nu îți vrea nimeni răul, deci mediul în care vei lucra va fi unul mai mult decât prietenos.

Banii vorbesc, deci cu siguranță te interesează să afli cât poți să câștigi ca model de videochat. Ce ai spune de minim 3000 de lei în prima lună și un comision de 75% în primele 2 luni? Sună mai frumos decât ți-ai putea închipui. În cazul în care procentul de 75% depășește suma de 3000 de lei, vei primi suma revenită din comision.

Atenție! Suma anterior enunțată ți se cuvine dacă ești la început de drum. Atunci când vei urca pe podiumul celor mai bune modele de la Prime Studios vei câștiga cel puțin, în 3 luni, 50.000 de lei. Nu e greu să ajungi în top, atât timp cât îți dai pe deplin interesul.

 

Cursuri gratuite și doar avantaje pentru tine!

Personalul Prime Studios îți oferă training specializat în videochat complet gratuit. Mai multe decât atât, poți urma timp de 3 luni cursuri gratuite de limba engleză. Cât despre programul de muncă, tu alegi când te simți în cea mai bună formă pentru a lucra: tură de dimineață, intermediar sau tură de noapte. Prime Studios înseamnă așadar flexibilitate din belșug!

Nu mai pierde timpul, gândește-te la tine și aplică chiar acum pentru un job la Prime Studios. Grăbește-te căci nu cred că vrei că altele să îți ia locul. Mai multe detalii la 0725 165 944 sau pe prime-studios.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *